Android Telefonda Operatör'e SMS Mesaj Gönderemiyorum Sorunu Çözüm

4 Ağustos 2014

Normal Telefon numaralarına SMS gönderiyor ancak Vodafone Avea veya Turkcell'e Android işletim sistemli telefonunuzdan SMS veya Mesaj gönderemiyorsanız veya mesaj iletim hatası yada İleti Gönderilemedi tekrar deneyiniz gibi hatalar alıyorsanız bu konudan gerekli ayarları yapabilirsiniz.

Not: Hiç bir yere mesaj sms gönderemiyorsanız yazının en alt kısmındaki not'u okuyunuz.

Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirdiğinizde Operatörünüz ne olursa olsun (Avea Turkcell Vodafone) tekrardan Güncel fatura tutarını veya Kalan Kullanım haklarını veya Paketlerde Kalan Miktarları sorgulama mesajlarını sorunsuz bir şekilde gönderip cevap alabilirsiniz. Operatörünüzden size gerekli bilgileri almanız için veya İnternet Şifresi veya diğer işlemleriniz hakkında cevap alabilmeniz için 7000 2222 5555 3636 gibi servislere mesaj sorgulamaları yapabilmeniz için SMS veya Mesaj Gönderme sorununu aşağıdaki ayarlardan çözebilirsiniz.

Özellikle Samsung Galaxy S4 veya S4 mini telefonunuzda meydana gelen bu durum için kullanmış olduğunuz Samsung Mesajlaşma Programının Bazı izinleri iptal edilmiş olabilir Bu sebeple Aşağıdaki Resimler ve anlatımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu gibi hatalar bazen operatör taraflı da kaynaklanabileceğini unutmayın.

Android, Samsung S4 Operatör'e (Vodafone'a Avea'ya Turkcell'e) Sms Mesaj Göndermiyor Sorunu Çözüm;


  • Ayarlar>Diğer veya Daha Fazla Bölümünden Uygulama Yöneticisine girelim.
  • Bu menüde üst sekmelerden Hepsi'ne gelin. 
  • Alfabetik sıralamaya göre dizildiği için Mesajlaşma programını bulun ve üzerine basın.
  • Ardından İzinler kısmının altında bulunan Premium SMS gönder seçeneğinin altında bulunan Hiçbir zmn izin vrme yazan yere basın ve Daima izin ver olarak ayarlayın ve çıkın.
Resim 1
Android Paket Sms ile Paket Sorgulama Sorunu Sms Gitmiyor



Ardından Telefonunuz Normal Şekilde Operatörünüze SMS göndermeye Açılacaktır.
Eğer hala gönderme sorunu yaşıyorsanız veya diğer numaralara da gönderme problemi yaşıyorsanız Müşteri Hizmetlerini arayarak Hattınızın SMS servislerini Kontrol ettirin veya Müşteri hizmetlerinden Sms ayarlarınızın yenilenmesini isteyiniz

ALINTI

Yorum Gönder

0 Yorumlar