Ses dalgaları

[28.03 17:00] Ustam: SES DALGALARI İLE MİKROPLAR BAKTERİLER, VİRÜSLER YOK EDİLEBİLİRMİ? NANO BOYUTLARDA  VÜCUDA BU NASIL UYGULANABİLİR?
Her canlının bir titreşimi frekansı vardır. Öncelikle
bu canlıların frekanslarını nano mertebesinde küçültülen cihazlardan alacağımız frekanslarla hedefteki vrüs, bakteri hastalıkların oluşmasındaki sebepleri oluşturan ne varsa, o kategorideki sebeplere vesıle olan ne varsa onlara, onların yapısını etkileyecek, bozacak, etkileyecek deşifre ettiğimiz titreşimlerle, ses dalgalarıyla müdahale etmenin yollarını araştırıp geliştirmeliyiz.
BU NASIL OLACAK?
Elektronik mühendisleri, mikrobiyoloji uzmanlar, yazılım mühendisleri, kimyacılar, biyoloji uzmanları.Nano teknoloji uzmanları,doktorlar, professorler ve bu konuya katkıda bulunabilecek herkim varsa. Tasarlayacağımız cip ve veritabanı ile ilgili
geniş bir kategoriye hizmet edecek çok özel arge labaratuarları lazım. Ciddi bir maddi ve manevi imkan lazım.
Hani çip diyorlarya kesinlikle bu aşamadan sonra insanlara hatta tüm canlılara programlanabilir vucut takip ve müdahale sensörleriyle donatılmış nano çip takip sistemi, bilinen hastalıklara anında otamatik müdahale, eğer tanısız bir hastalık ise bilinmiyorsa, merkeze yeni bakterinin karekteristik yapısını bildiren ayni anda frekansını tespit edip kendi kendine karar verip müdahale edebilen bir çip.
BU MÜMKÜNMÜ? KESİNLİKLE MÜMKÜN.
Daha sonrasında kullanılmasındaki amaçların kategorisi isteğe bağlı (Devletin, doktorların, polisin,) kişiye özel arttırılabilir.
Örnek:Suçlar engellenebilir takip sistemi, sinir sistemini rahatlatıcı, yatıştırıcı kontrol edilrbilir  hal ve edaları etkileyici sistemlere dönüştürülebilmek mümkün
SİSTEMİN GÜVENLİ KORUNULABİLİR HALE GETİRİLMESİ
Tabiki en önemli şey kişiye özel ve '' "heck"lenebilirliği sıfır'a yakın bir çip olmalı. Art niyetli kişiler bu insanlara kötülük yapabilir, yada kötülük yapmasına sebep olur durumları ortadan kaldırmak gerekir.
Neyse asıl konumuza gelirsek kişileri, canlı olan herşeyi hastalıklardan ; hastalıklardan meydana gelecek ölümleride kesinlikle ortadan kaldırma imkanı bu vesileyle son bulur.
Ciddi bir veritabanı ihtiyacı vardır. Bu veritabanı taşıyıcılara uygulanacak  çip'e sığmaz ama cep telefonlarımız bir veritabanı alışverişine müsaittir. Dolayısıyla herhangi bir rahatsızlık belirtisini algılayan sensörlerle donatılmış çip cep telefonuyla otomatik haberleşmesi sonrasında  vücuttaki hastalığı, hastalığa sebep veren vrüsü, kan basıncını, kan değerlerini vs ne varsa bilgileri telefondaki veri tabanına göndererek veritabanındaki bilgiler ile karşılaştırarak hangi ses dalgasıyla cevap vereceğine, hangi ön tedavinin gerekliliğine karar vererek ve bu vesile ile cip'e konut  gönderecek kısacası ön müdahale veya kesin müdahale imkanı sağlayacaktır. Bu karar aşamasındaki geçen süre milisaniyeler mertebesinde olabileceğinden hiçbir şekilde gecikmiş bir tedavi olasılığı diye bir kavram, ihtimal ortada kalmayacaktır.
BU CİHAZ İLE VÜCUTTAKİ HASTALIKLARA NASIL MÜDAHALE YAPILIR.
Diyelimki akciğerlere yapışmış güncel olduğu için bahsediyorum. Covid-19 virusü dna,'sı Rna' sı bilinmiyor günümüzün ilaçları şimdilik hastalığı iyileştirmede yetersiz. Olsun problem yok. Doğanın değişmez bir kanunu canlı ve cansız her yaratılmışın bir frekansı vardır. Laboratuar ortamında nano teknolojinin verdiği imkanlarda üretilen frekanslarla hangi canlıya yada cansıza müdahale edeceksek saniyeler mertebesinde o hedefin frekansını tesbit edip drencini kırabilir bağlı olduğu yaşamsal bölgelerinden kopması ve vucuttan atılmasını yada o vrüsü öldürerek atılmasını frekans ile ve ses dalgaları sayesinde yapabiliriz. " BU MÜMKÜN!.. ''
Tabiki bu olayların bu raddeye gelebilmesi aşaması labaratuar ortamındaki kendi dallarında uzman olan bilim adanlarının çalışmaları sonrasındaki hayatımıza uygulanacak üründen sonra olacaktır. Peki bu mümkünmü? Yüzde yüz mümkün. Sayın değerli  sanayi ve teknoloji bakanım,Sayın değerli Sağlık bakanım, Sayın değerli Cumhurbaşkanım. Anlattıklarım biraz uçuk kaçık, olması imkansız, hayal ürünü gibi diye düşündüğümüzde hakikaten hayalde kalır.
GERÇEKLEŞEBİLİRMİ?
İmkan verilirse bir yerlerden başlamak lazım hemde gecikmeden. Saygılarımı sunuyorum. Allah'a emanet olun.
Zafer Keskin
05541566722
[28.03 17:33] Ustam: Bu ses dalgalarını kana uygulayıp damarlardan adrrse postalayacağız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar